• Hoe hang je foto’s op dibond/glas/aluminium e.d. op?

  Plak aan de achterzijde van de glasplaat/dibondplaat/aluminiumplaat een ZELFKLEVENDE MULTIHAAK. 1 of 2 haken is in principe voldoende.

  Plak een zelfklevende AFSTANDHOUDER op iedere hoek van het op te hangen object, dit geeft u een ruimtelijk 13mm. effect t.a.v. en het object en het hangt parallel aan de muur. Een mooi 3D effect!

 • Hoe hang je objecten op zonder telkens weer te boren?

  Als u uw schilderijen, whiteboarden e.d. op wilt hangen en wisselen zonder telkens daarvoor in uw muren te moeten boren, kunt u gebruik maken van een OPHANGSYSTEEM. Hiermee heeft u de perfecte en meest fraaie oplossing, voor montage op de wand of het plafond.

 • Hoe hang je objecten op aan een systeemplafond?

  Indien u een (reclame) poster o.i.d. aan een stalen strip wilt hangen van een (systeem) plafond, biedt de MAGNETISCHE PLAFONDHAAK een goede oplossing. Makkelijk voor in een winkel/supermarkt e.d.

  Indien men geen stalen strip heeft, maar een aluminium strip van het systeemplafond, kun je de PLAFONDKLEM gebruiken, deze kun je aan de strip van het plafond klemmen.

 • Hoe hang je objecten aan een (schuin)plafond of etalage?

  Indien u een object wilt ophangen aan een betonnen plafond/wand/schuine wand of bijvoorbeeld in een etalage, dan is de SOLOHANGER. De perfecte oplossing om objecten tot 20kg op te hangen.

 • Hoe hang je objecten aan het systeemplafond langs de muur?

  Indien u een object aan een systeemplafond dicht tegen de muur wil hangen, gebruik dan de PLAFONDHANGER. Deze plafondhanger schuif je makkelijk over de aluminiumstrip van het systeemplafond. Klik de kap dicht en de hanger hangt veilig en flexibel, ook weer makkelijk te verplaatsen.

 • Hoe hang je objecten aan een stalen wand?

  Indien u een object wilt ophangen op een stalen wand, stalen kast of bijvoorbeeld een radiator, is er de MAGNETISCHE OPHANGHAAK. Verkrijgbaar in diverse capaciteiten. Makkelijk in gebruik en beschadigd de wanden niet.

 • Hoe hang je posters /advertenties op?

  Om een poster e.d. op te hangen zijn de POSTERSNAPS de perfecte en elegante oplossing. Een postersnap-set bestaat uit 2 aluminium klemstrips die je aan de onder- en bovenzijde van de poster klemt. De bovenste hanger heeft 2 ophangoogjes, hiermee hangt u de poster makkelijk op aan een ophangsysteem of aan de solohanger.

 • Hoe hang je kleine, lichte objecten en tegels op?

  Om kleine objecten/tegels/tekeningen e.d. op te hangen biedt de TEGELHANGER een perfecte oplossing. Deze zelfklevende hanger gaat tot 200 gram. Voor zwaardere items kunt u de MULTIHOOK gebruiken.

 • Hoe hang je tekeningen/rekeningen/bonnetjes/kaarten e.d. op?

  Gebruik dan deze INFORAIL, verkrijgbaar in verschillende lengtes van 50cm. tot 300cm. Daarnaast is de rail makkelijk af te koren met een handzaagje of juist uit te breiden met bijgevoegde verbindingsclip.

  Makkelijk voor gebruik in scholen, kinderopvang, kantoor, winkel, garage, restaurant of juist voor thuis in de keuken!

 • Hoe hang je (sier)borden of ovale objecten op?

  Om uw kostbare borden of ronde, platte objecten veilig en flexibel op te hangen is de BORDHANGER dé oplossing. De bordhanger heeft een veersysteem zodat uw bord altijd veilig en strak wordt vastgezet.

  Indien u uw bord staande wil presenten op een tafel of in een vitrine kast, zijn deze hedendaagse BORD EZELS een fraaie oplossing.

 • Hoe hang je objecten op in een beursstand?

  Men mag nooit boren in beurswanden/expositiepanelen, dus het ophangen van uw te presenteren objecten is dan vrij lastig. Echter niet met SCHEIDINGSWANDHAKEN.

  De haken worden bovenaan de scheidingswand gehangen en in combinatie met een perlonkoord met lus (ook in verschillende lengtes verkrijgbaar) heeft u een perfect oplossing om alles flexibel op te hangen zonder te boren!

 • Hoe hang je objecten op aan een scheidingswand?

  Indien u paneel/beurswanden heeft met verschillende diktes biedt de FLEXIBELE SCHEIDINGSWANDHAAK een goede oplossing. De haak is flexibel en past zodoende op iedere wand met een dikte tussen de 11mm en 55mm. Gebruik met deze wandhaak wederom een perlon met lus en een ophanghaak.

 • Hoe hang je een (glas)plaat op?

  Om glasplaten/platen/foto’s e.d. strak tegen de muur te monteren gebruikt men de GLASPLAAT HOUDER. De glasplaat houder zijn van transparant acrylaat en leverbaar in verschillende maten om, platen met een dikte van 1,5mm tot 16mm op te hangen.

 • Hoe hang je een whiteboard op aan een ophangsysteem?

  Indien u een whiteboard/prikboard/bulletin bord wilt ophangen aan een ophangsysteem, biedt een STABILISATIE SET uitkomst. Deze set wordt op de achterzijde van het bord gemonteerd en heeft een zelfremmend gedeelte dat onderaan het bord bevestigd wordt en gewone afstandbeugel welke aan de bovenzijde van het bord gemonteerd wordt. De set heeft een zelfdragend vermogen tot 30kilo.

 • Hoe hang je een whiteboard op aan een stalen wand?

  Indien u een whiteboard/prikboard/bullentinboard o.i.d. op wilt hangen aan een stalen wand, gebruik dan de zelfklevende MAGNEET BLOKKEN. Deze sterke blokmagneten worden achter op het whiteboard geplakt met de bijgeleverde dubbelzijdige tape (oppervlakte goed vet vrij maken).

 • Hoe hang je prijs/naam kaartjes op naast een schilderij?

  Het is altijd lastig om een prijskaartje bij een schilderij te hangen tijdens een expositie of in een winkel zonder de muur te beschadigen met buddies of andere plakoplossingen. Met de EXPO STRIP heeft u een mooie en slimme oplossing!

 • Hoe hang je een schilderij flexibel en stabiel op in een open ruimte?

  Een schilderij ophangen in een ruimte en niet tegen de muur is erg stijlvol en met deze STABILISATOR zorg je voor dat je maximale stabiliteit hebt en minimale beweging.

 • Hoe hang je foto’s/tekeningen/(kerst)kaarten op?

  Om niet-ingelijste foto’s of tekeningen flexibel op te hangen aan een ophangsysteem, zijn de FOTOCLIPS ideaal. Het werkt als een soort paperclip die over het perlon of staalkoord van een ophangsysteem wordt geschoven en waarmee het een foto kan vastklemmen en biedt zo ook flexibiliteit. Kan ook gebruikt worden met de SOLOHANGER.

U kunt ook onze pdf-file downloaden: "18 Slimme en flexibele ophangoplossingen!"

CONTACT

 

Hemelrijksestraat 88

5701 LH  Helmond

Nederland

+31 6 29542126

Copyright©2018 Basiq Systems - Designed by Studio W2